Stránka 1 z 1

Přepis slovíček při aktualizaci

Napsal: stř 30. led 2019 13:45:23
od Karel61
Jak je nastaven přepis slovíček při aktualizaci?
U slovíčka, které je v základní databázi a v systémové lekci (např. A2) jsem upřesnil český překlad a slovíčko uložil. Když později dojde k aktualizaci databáze v rámci aktualizace appky, zůstane moje úprava zachována nebo se český text zase přepíše zpět?

Re: Přepis slovíček při aktualizaci

Napsal: ned 17. úno 2019 13:26:31
od Jiri Kinst
Slovíčka, která se uživatel učí a slovíčka v uživatelských lekcí se při aktualizaci nepřepisují.
Ale do budoucna u zjevně chybných překladů mám vynucený přepis v plánu.

Pokud jste si překlad upravil, tak při aktualizaci ale dojde k doplnění databáze též o překlad původní.
U takového slovíčka pak zvolte "Deaktivovat", abyste se jej neučil 2x.